hit counter
Ihr Logo als Wandtattoo in Top-Qualität | Auch Vereinslogo - Wandtattoos


Ditt firma eller föreningsmärke som väggdekal –
hos oss har du hamnat rätt


Våra kunder blir alltid förvånade över hur enkelt och prisvärt det är att framställa en elegant kopia av firmamärket och sätta upp på fabriker, kontor eller företag. Firmamärken som väggdekal är mycket imponerande på besökare som för det mesta inte vet hur enkelt det är att tillverka en dylik väggdekal.
Ta detta tillfälle att öka prestigen. Vi tillverkar väggdekaler av toppkvalitet från dit firmamärke. Denna tjänst kostar inte mer än en vanlig väggdekal.
I vanliga fall finns det redan ett väletablerat firmamärket och vi kan enkelt omvandla det till en väggdekal. Om du inte har en vektorfil räcker det med att skicka oss en ren bildfil, så omvandlar vi den med ett professionellt resultat. Denna service kostar inget extra.
Märken på glasytor är väldigt populära på olika kontor. Logotyper på glasytor ser ut som om de är sandblästrade och ger ett mycket professionellt intryck.

Vår tjänst:
Skicka oss ett digitalfoto av din vägg.
Vi ställer omedelbart samman ett fotomontage med den önskade logotypen. På så sätt kan du se hur väggdekalen kommer att se ut på plats redan ifrån början.
Denna service kostar ingenting.
Klicka på »Förfrågan«, om du vill skicka en bild av väggen samt en logotyp.
Välj FIL
Autoreply
From
Subject
HTML Body